بهترین آموزشگاه باریستا در تهران معرفی 9 آموزشگاه (1403)

بهترین آموزشگاه باریستا در تهران کجاست؟ باریستا درواقع به شخصی گفته می شود که به صورت کاملا حرفه‌ای به تهیه قهوه و نوشیدنی‌های گرم منوی کافه می پردازد. در این مقاله از سرچینجا قصد داریم 9 آموزشگاه معروف، با مدارک بین المللی را به شما معرفی کنیم تا بتوانید از علم آنها برای ورود به شغل باریستا استفاده کنید.

لیست آموزشگاه های باریستا و کافی شاپ تهران

در شهر تهران تعداد بسیار زیادی کافی شاپ تاسیس شده است که این مجموعه‌ها متناسب با حجم کاری و خدماتشان، به باریستاهای حرفه‌ای و مجرب نیاز دارند. درآمد یک باریستای آموزش‌دیده و کار بلد در حدی است که استقبال برای فراگیری آموزش‌های آن در انواع آموزشگاه کافی شاپ در سال‌های اخیر افزایش یافته است. با توجه به خدمات تخصصی و مهارت‌هایی که یک باریستای حرفه‌ای باید بلد باشد، آموزش دیدن علاقه‌مندان به این شغل یک ضرورت به نظر می‌رسد. بر همین اساس در این مطلب به معرفی بهترین آموزشگاه باریستا در تهران می‌پردازیم.

آموزشگاه باریستا کافی پارس در تهران

با تحقیق های بسیاری که انجام دادیم، آکادمی کافی پارس با دو شعبه فعال در تهران و کرج را به عنوان بهترین آموزشگاه باریستا در تهران به شما عزیزان معرفی می کنیم. این انتخاب دلایل بسیاری دارد که بعضی از آن ها را خدمت شما خواهیم گفت؛ آکادمی کافی پارس 3 مدرک برای هنرجویانش صادر می کند. مدرک دانشگاه grs انگلستان که یک مدرک بین المللی و قابل قبول برای تمامی کشورهای دنیا می باشد. مدرک دوم، مدرک سازمان فنی حرفه ای است که معتبرترین مدرک ایران است و در خیلی از کشورها قابل ارائه می باشد و مدرک بعدی، گواهی حضور کافی پارس که به دو زبان ترجمه شده می باشد.

  • آدرس: تهران، یوسف آباد، ابتدای فتحی شقاقی، پلاک ۲۵، واحد یک
  • تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۱۰۸۷۱۹

آموزشگاه باریستا و کافی شاپ شیرین بیان در تهران

آموزشگاه شیرین بیان هم یکی از آموزشگاه های دوست داشتنی در زمینه صنعت غذایی می باشد که در دوره های آموزشی خود، آموزش های مربوط به قهوه و باریستایی هم برگزار می کند. موسس این آموزشگاه از آموزش دهنده های صدا و سیما می باشند که این موضوع به اعتبار این آموزشگاه کمک شایانی می نماید.

  • آدرس: تهران، سعادت آباد، سرو غربی، بین چهارراه پاک نژاد و میدان شهرداری، خیابان بخشایش، کوچه بهار ۵، پلاک ۱
  • تلفن تماس: ۰۹۱۲۳۵۰۶۷۹۶ – ۰۲۱۲۲۰۷۰۵۲۴

مدرسه قهوه ایران در تهران

خانه قهوه ایران یکی از آموزشگاه هایی است که به واسطه قدمت ، تجربه عالی در زمینه قهوه و سرفصل های آموزشی جامع به هنرجویان خود آموزش می دهند و بعد از دوره آموزشی گواهی حضور برای هنرجویان خود صادر می کنند.

  • آدرس: تهران، اتوبان شیخ فضل الله نوری، خیابان سازمان آب، نبش حاجی پور امیر، پلاک ۲۶
  • تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۲۷۹۵۰۰ – ۰۲۱۸۸۲۷۹۴۰۰

مجتمع فنی تهران

مجتمع فنی تهران در ردیف سوم این لیست قرار می گیرد. مجتمع فنی با دارا بودن شعب بسیار در سراسر ایران، آموزش باریستایی و قهوه را برای علاقمندان به این رشته آسان می کند. مجتمع فنی از آموزشگاه های بسیار قدیمی ایران می باشد که دارای اعتبار بسیاری است این مجتمع به هنرجویان خود مدرک سازمان فنی حرفه ای را اعطا می کند.

  • آدرس: تهران، بلوار میرداماد، نرسیده به میدان محسنی، بین خیابان رازان شمالی و سید حسینی، جنب بانک ملت، پلاک ۸۳
  • تلفن تماس: ۰۲۱۲۲۲۲۲۸۱۶

آکادمی ایران شف

موسسه ایران شف I.C.A اولین فضای آکادمیک در ایران، از سال 1378 فعالیت خود را آغاز نمود.نه تنها معتبر است به علت تفاهم نامه های مختلف، بلکه تجهیزات و مدیریت قوی و اساتید عالی که دارد، یکی از بهترین ها در تهران می باشد که بهتر است بعد از دو آموزشگاه بالا در اولویت بعد قرار دهید. مواردی که در این دوره یاد می گیرید همگی بر اساس استاندارد های روز دنیا هستند و کلیه آموزش‌‍ها به صورت عملی و با مشارکت کامل شما انجام می شود.

از جمله موارد یادگیری در دوره باریستا و کافی‌شاپ عبارتند از: تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم، دسرها، نحوه پذیرائی، نحوه مدیریت و ارائه خدمات در کافی‌شاپ ‌های تخصصی و هتلها، کار با دستگاه‌های مرتبط با صنعت کافی‌شاپ، شناخت انواع قهوه، آشنائی و تهیه انواع دسرهای تزیینی و مورد مصرف در کافه ها، مشاوره در راه اندازی کافی‌شاپ از صفر تا 100 و .. . در پایان دوره از طرف موسسه ایران شف و آلمان مدرک می گیرید که دارای امتیاز مهاجرتی و کد رجیستری است و طبق توافق با آلمان جهت اعزام باریستا با شرایط ویژه می توانید اقدام کنید. در حال حاضر 4800000 هزار تومان هزینه این دوره است.

  • آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، مجتمع تجاری صدف، طبقه ۲ واحد ۴
  • تلفن تماس: ۰۲۱۸۸۶۶۳۵۵۱ – ۰۲۱۸۸۶۶۳۴۶۳

کافه نیرو

آکادمی کافه نیرو فعالیتش را از سال 1394 آغاز کرد و مجری تخصصی برگزاری دوره ‌های آموزشی مختلف در حوزه کافه و رستوران است. محیط خلوت با امکانات مناسب، هزینه مناسب و مدرس های با سابقه از دلایل معرفی این آکادمی است. در این دوره انواع مهارت ‌های اصلی که برای شغل باریستایی نیاز دارید طبق سرفصل ‌های استاندارد و به روز جهانی (سرفصل ‌های استاندارد بین المللی SCA) به صورت عملی آموزش می بینید.

دوره آموزش باریستایی آکادمی کافه نیرو سه سرفصل کلی دارد: مباحث تئوری قهوه و باریستایی، مباحث عملی آموزش نوشیدنی‌های گرم، مباحث عملی آموزش نوشیدنی‌های سرد که جزئیات آن ها شامل آشنایی با روش های فرآوری و دم آوری قهوه، کار با دستگاه های قهوه ساز، آموزش عملی لته آرت، شناخت و آموزش عملی کار‌ کردن با ابزار‌های بار سرد، رسپی و آموزش درست کردن شیک‌‌ها، فراپه ها، اسموتی‌ها و آیس کافی ‌ها و .. . در پایان دوره دو مدرک به شما داده می شود، مدرک آکادمی کافه نیرو و مدرک فنی و حرفه ای (در صورت قبولی در آزمون تئوری و عملی فنی حرفه ای). تا این لحظه هزینه ثبت نام 3800000 هزار تومان است.

  • آدرس: تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، روبروی بانک شهر، پلاک ۲۶ (ساختمان دوازدهم)، طبقه ۴، واحد ۴۱
  • تلفن تماس: ۰۹۱۹۰۸۱۲۵۷۵ – ۰۲۱۸۸۷۸۵۸۵۶

آکادمی ژینو

آموزشگاه بعدی که به شما معرفی می کنیم آکادمی ژینو است. آموزش در محیط کافی شاپ همراه با تجهیزات، کلاس های انفرادی یا نیمه خصوصی و متریال مصرفی رایگان از ویژگی های خوب آکادمی ژینو هستند. دوره آموزش کافه از صفر تا صد به صورت تئوری و عملی در محیط کافه و زیر نظر اساتید دارای مدرک بین المللی برگزار می شود. مباحث طبق استاندارد SCA هستند و به روش ساده و با بیشترین بازدهی یادتان می دهند.

دوره کافی‌شاپ ژینو شامل قهوه شناسی، نحوه آسیاب، شناخت ابزار و کاپ ها، نظافت و سرویس ماشین اسپرسو، بارقهوه، قهوه دمی، بارگرم، آیس کافی، چای و دمنوش، لاته آرت با پیچر و قلم، بار سرد(ماکتیل، میلک شیک، گلاسه، اسموتی)، مدیریت کافه و .. است. مدرک بین المللی قابل استعلام با کد رجیستر باریستا، بارتندر، شف بعد از پایان دوره و قبولی در آزمون شفاهی و کتبی به شما داده می شود. همچنین با هزینه جداگانه مدرک فنی و حرفه ای هم می توانید بگیرید. آموزشگاه ژینو شما را در پایان دوره پشتیبانی رایگان می کند و اشکالاتتان را رفع می کند. هزینه دوره تا این لحظه مبلغ 4500000 هزار تومان است.

  • آدرس: تهران، منطقه ۵، شهرزیبا، ابتدای خیابان مرادی، مجتمع نگار
  • تلفن تماس: ۰۲۱۴۴۳۱۴۰۷۸

سرفصل‌های دوره آموزش باریستا تهران چیست؟

انواع آموزشگاه کافی شاپ در سراسر استان تهران، باهدف افزایش بهره‌وری و ارتقای دانش هنرجویان، روشی نوین را برای آموزش افراد انتخاب کرده‌اند. کیفیت آموزشی در این مراکز بسیار بالا بوده و آموزش‌ها در یک بستر مناسب و باکمک پیشرفته‌ترین تجهیزات به فراگیران ارائه می‌شوند. همچنین برگزاری ورکشاپ‌های تخصصی، سمینارهای به‌روز و استفاده از دانش بالای اساتید مجرب، ثبت نام در انواع آموزشگاه تهران را به گزینه اول علاقه‌مندان برای تاسیس کافی شاپ تبدیل کرده است.

سرفصل‌های آموزشی قهوه باریستا در آموزشگاه‌های تهران

سرفصل‌های آموزشی دوره‌های تربیت باریستا در تهران با الگوبرداری از دوره‌های آموزشی انجمن تخصصی قهوه اروپا (SCAE) و انجمن تخصصی قهوه آمریکا (SCAA) تدوین شده‌اند. مدرسان این دوره‌ها همگی از برجسته‌ترین اساتید حوزه آموزش قهوه باریستا هستند و بالاترین مدرک را در سرفصل‌های باریستا، بروئینگ، رُست قهوه، گرین بین و سنسوری از مراکزی مانند انجمن تخصصی قهوه اروپا و مدرسه بارتندری اروپا (EBS) اخذ کرده‌اند.

مهم‌ترین سرفصل‌های قهوه باریستا در انواع آموزشگاه باریستا تهران عبارت‌اند از:

  • شناخت انواع دستگاه‌ها و لوازم مرتبط با کافی شاپ
  • آموزش روش کار کردن با دستگاه‌ها و لوازم کافی شاپ
  • آموزش روش مراقبت از تمامی تجهیزات و لوازم کافی شاپ
  • ارائه مطالب مرتبط با فوم شیر و شیمی شیر
  • آموزش تکنیک‌های عصاره‌گیری قهوه
  • آموزش انواع قهوه‌ها و نوشیدنی‌های گرم
  • آموزش انواع نوشیدنی‌های سرد، ماکتیل‌ها، اسموتی‌ها، شیک‌ها و…
  • آموزش بستنی‌‌های مخصوص کافی شاپ، وافل و کیک بستنی
  • آموزش انواع نوشیدنی‌های گیاهی (دمنوش‌ها)‌، چای و چای لاته
  • آموزش طراحی روی قهوه (‌لاته آرت‌) با قلم
  • آموزش سرویس‌دهی مطلوب و کسب رضایت مشتریان

سرفصل‌های آموزش مدیریت کافی شاپ در آموزشگاه باریستا تهران

آموزشگاه‌های باریستا تهران، سرفصل‌های تقریبا یکسانی را برای دوره‌های آموزش مدیریت کافی شاپ در نظر می‌گیرند؛ بااین‌حال اما تفاوت‌هایی نیز در آن‌ها وجود دارند. بیشتر متقاضیان شرکت در این دوره‌ها، علاقه‌مندان به تاسیس کافی شاپ هستند. به همین دلیل تاکید دوره‌های آموزش کافی شاپ علاوه‌بر آموزش‌های باریستایی، آموزش مربوط به مسائل مدیریتی نیز است.

برخی از مهم‌ترین سرفصل‌های آموزش مدیریت کافی شاپ در انواع آموزشگاه باریستا تهران عبارت‌اند از:

  • مدیریت حرفه‌ای کافی شاپ
  • آشنایی با دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز و روش کار با دستگاه‌ها
  • تسلط بر اصول طراحی و دیزاین کافی شاپ
  • آشنایی با سلایق و خواسته‌های به روز مردم و چگونگی برآورده ساختن آن‌ها
  • روش انتخاب و انتصاب پرسنل و کارکنان و چگونگی شرح وظایف آن‌ها
  • مدیریت امور مالی کافی شاپ
  • نظارت و رسیدگی اصولی به امور مختلف کافی شاپ
  • رعایت نکات مربوط به بهداشت و سلامت
  • انتخاب بهترین مکان برای احداث کافی شاپ
  • آشنایی با نکات مربوط به تاسیس کافی شاپ و کسب مجوزهای مربوطه

نکات و ترفندهای تکمیلی برای بهبود مهارت های باریستا

  • ظاهر و محیط کار شما باید چشم نواز، مرتب و منظم: ظاهر باریستا باید مرتب و آراسته باشد. باریستای خوش پوش و خوش برخورد با یک لبخند گرم، مهمان زیادی را به کافه جذب می کند. همچنین نظافت شخصی باریستا به کار او نظم می بخشد و تمیزی میز کار حس اعتماد را در مشتری ها بر می انگیزد.
  • مواد اولیه لازم همیشه موجود باشد: هنگامی که مشتری به شما مراجعه می کند و با جمله “فلان چیز تمام شده است” روبه رو می شود بدترین حالت برای اعتبار کافه شماست. بنابراین لازم است همواره لیست موجودی مواد اولیه خود را چک کنید و به محض اتمام آن ها را تهیه کنید.
  • فنجان ها را گرم کنید: قبل از ریختن قهوه داخل فنجان آن را با آب جوش با بخار آب گرم کنید. این کار باعث می شود قهوه مدت طولانی تر گرم بماند و تجربه نوشیدن آن دلنشین تر شود.
  • حتما ساخت میکروفوم را بیاموزید: میکروفوم نوع خاصی از فوم شیر کف‌دار است که از کف کردن شیر بسیار سرد به‌دست می‌آید. برای ساخت آن لازم است نوک میله بخار نزدیک به سطح شیر، اما همچنان در زیر آن قرار بگیرد. پس از ساختن کف، باریستا میله بخار را در شیر فرو می برد تا بیشتر گرم شود. میکروفوم نه تنها حس صافی دارد که مشتری از آن لذت خواهد برد، بلکه لاته آرت بهتری نیز ایجاد می کند.
  • قهوه را خوب و صحیح آسیاب کنید: آسیاب کردن دانه های قهوه برای داشتن قهوه ای خوش طعم امری ضروری است. برای آسیاب قهوه به صورت یکواخت و ذرات ریز بهتر است از آسیاب حرفه ای استفاده کنید. موتور را در سرعت متوسط رو به بالا تنظیم کنید و هر بار به مدت ۳ تا ۵ ثانیه آسیاب را فشار دهید. به کار خود ادامه دهید تا زمانی که نتیجه مطلوبی به دست آورید.
  • tamp صحیح را بیاموزید: تمپ صحیح از مهمترین عوامل عصاره گیری صحیح اسپرسو است و هدف اصلی تمپ کردن فشردن پودر قهوه به یکدیگر است به گونه ای که آب به خوبی عصاره قهوه را خارج کند و اگر پودر قهوه یک دست و یکنواخت نچسبیده باشد آب از مجاری موجود میان پودر قهوه عبور می کند و عصاره خوبی به ما نمی دهد. فشردن پودر قهوه داخل سبد پورتا فیلتر دارای اصول و قواعدی خاص است که یک باریستای حرفه ای باید آن ها را بیاموزد.
  • اطلاعات خود را به روز کنید: یک باریستا حرفه ای نه تنها روش صحیح قهوه درست کردن را می داند و قهوه های خوش طعم می سازد بلکه باید بداند دانه های قهوه از مزرعه تا کافه چه مسیری را طی کرده اند و با انواع روش‌های فرآوری و گونه‌های قهوه آشنا باشد و متدها و فرایند روست و کاپینگ را به‌صورت کلی بداند.

کلام آخر

یادگیری مهارت‌های باریستا در مراکز آموزش باریستا کاری آسان است. زیرا این مراکز دارای محیط آموزشی مناسب، مربیانی باتجربه و امکانات آموزشی پیشرفته هستند. بنابراین با توجه به بازار کار خوب در حوزه باریستایی، ثبت نام در بهترین مراکز تهران با امکانات متنوع آموزشی‌شان، پیشنهاد مناسبی برای افرادی است که به دنبال یک کار دائم و پردرآمد هستند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا